Bach Bloesem Hond

Het allerbeste voor je hond

Kampt jouw hond met verlatingsangst, gezondheidsproblemen of wil je je hond gewoon heel gezond houden? 

Dan ben je bij Puur Dierenliefde op het juiste adres. 

Als verlatingsangst deskundig, en voedingsdeskundige bekijk ik de hond in zijn geheel, op een holistische wijze. Ik werk met diverse trainingen, adviezen en natuurlijke ondersteunde therapieën. 

Het allerbeste voor jouw hond

Heeft jouw hond te maken met verlatingsangst, gezondheidskwesties, of wil je simpelweg ervoor zorgen dat je hond een optimale gezondheid behoudt?

Bij Puur Dierenliefde ben je aan het juiste adres. Als deskundige op het gebied van verlatingsangst en integrale voedingstherapie, focus ik me op gezonde, functionele voeding, natuurgeneeskunde, en eventueel orthomoleculaire suppletie.

Verlatingsangst hond

Verlatingsangst

Heeft jouw hond verlatingsangst en wil jij je hond helpen en je leven weer terug krijgen? Door samen te trainen op het tempo van jouw hond is verlatingsangst te overwinnen. Ik ga je helpen!

Voedingsadvies bij klachten

Voeding is een belangrijk onderdeel en het immuunsysteem de basis van het lichaam. Daarom is het belangrijk dit te ondersteunen. Voeding is hier slechts een onderdeel van.

Voedingsadvies hond

Preventief Voedingsadvies

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter. Een gezonde voeding speelt hierbij een belangrijke rol voor het bevorderen van een lang en gelukkig leven voor je hond. 

Giardia pup hond

Giardia Traject

Giardia is een maagdarmparasiet. Het veroorzaakt terugkerende en lastig te bestrijden diarree.  Het is zo belangrijk om op de juiste manier om te gaan met dit probleem. Ondersteuning van de darmen, het immuunsysteem zorgen ervoor dat jouw hond niet meer vatbaar is voor deze parasiet. 

Bach bloesem hond

Bach Bloesem Therapie

Heeft jouw hond last van emotionele problemen of klachten?  Bach bloesem hierbij helpen. Bach bloesem therapie kan de mentale balans van je hond herstellen. 

Celzouttherapie hond

Celzouttherapie

Celzouten zijn specifieke minerale verbindingen die van nature in ons lichaam voorkomen.

 Ik bied enkel ondersteuning bij het afvoeren van de toxische belasting in het lichaam. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!