Giardia hond
Advies op maat bij Giardia

Giardia parasiet

Giardia is een eencellige maagdarmparasiet die vaak voor komt bij honden. Giardia veroorzaakt bij jonge en verzwakte honden terugkerende en lastig te bestrijden diarree. Giardia is zeer besmettelijk. Daarom is het zo belangrijk om op de juiste manier om te gaan met deze parasiet. 

Bij dit Giardia pakket gaan we samen werken aan het bestrijden van deze parasiet, voeding, algemeen welzijn en darmgezondheid. 

Advies op maat

Giardia Traject

In dit traject gaan we samen minimaal 2 maanden aan de slag om je hond weer in optimale gezondheid te krijgen. 

Korte vragen kunnen tussentijds via de mail gesteld worden (tot maximaal 2 vragen). Mochten er grote wijzigingen komen in het advies, dan dienen we een extra consult te plannen. 

€ 179,-

Giardia pup hond

Zo gaan we het aanpakken:

Intake

Je ontvang hierbij van mij een uitgebreide vragenlijst waarbij een duidelijke anamnese geschetst kan worden. Ik vraag je ook alle dossiers van dierenartsen, therapeuten, etc. te sturen.

Advies op maat

Nadat de intake is gedaan en ik alle dossiers heb ontvangen, bereid ik het advies op maat voor. Elke hond is anders en heeft een eigen specifieke behoefte. Daarom is het op maat werken zo belangrijk.

Opvolging

Hierbij ga je aan de slag en monitoren we het proces middels opvolging. Ondertussen sturen we bij waar nodig en passen we dingen aan naar behoeften van je hond.

Los opvolgconsult

€ 79,-

Reviews van mijn klanten

Ik heb contact opgenomen met Dominique voor mijn hondje Cleo. Door de hele waslijst aan allergieën wist ik zelf niet meer waar beginnen met voeding en heb ik Dominique om hulp gevraagd. Samen hebben wij het allergie traject opgestart, Dominique was heel eerlijk en duidelijk over wat het traject inhield, en welke stappen er genomen gingen worden. Tussen de online meeting door is ze ook 7/7 bereikbaar voor vragen en informatie. Nu zijn we aan het einde van ons traject, en wat een enorm verschil. Cleo eet terug met plezier zonder klachten( geen jeuk, krampen en braken meer) ook is ze positief veranderd in haar gedrag en ze straalt terug. De kale plekken op haar lichaam, de rode dikke pootjes zijn ook allemaal verdwenen! Dankzij Dominique haar hulp heb ik terug een vrolijke en vooral gezonde hond in huis. 1000x dank Dominique
Elise met Cleo
Hey lieve Dominique, Ik wou je even op de hoogte brengen van onze kleine. Hij zit nu bijna helemaal op butternut (nog 2dgn beetje brok). Het gaat eigenlijk best goed. Dit vlees eet hij met smaak op en zijn ontlasting zijn (bijna) altijd super goed. Waar hij eerst maar 100 tot 200gr aankwam op een week heeft hij nu een spurt gemaakt van 500gr. Dus tot nu toe heel blij met hoe het gaat.
Kelly met Aiko (Giardia)
Na een fijn gesprek met Dominique, zijn we met andere voeding en aanvullende supplementen begonnen voor onze jack russel. Nu na een paar weken zien wij echt een positieve verandering , haar gedrag buiten naar andere honden is positief veranderd, ze is thuis rustiger . Dominique neemt echt de tijd en reageert ook snel wanneer we er even niet uitkwamen. Wij zijn ontzettend tevreden 😊
Caroline met Mila
Dominique heeft voedingsadvies gegeven voor onze hond die wat af moet vallen. Ze heeft zijn huidige voeding helemaal bekeken en gaf een concreet plan van aanpak qua hoeveelheid, soort voeding, snacks, supplementen etc. Je kunt precies aangeven wat voor jou belangrijk is en dan houdt ze daar rekening mee. Ze werkt echt vanuit haar passie en dat merk je. Ontzettend fijn mens en ik kan het iedereen van harte aanbevelen om een voedingsadvies bij Dominique af te nemen. Dat draagt echt bij aan de gezondheid van je hond!
Shannon met Dexter
Wij zijn ook zeer te spreken over de adviezen van Dominique. De jeuk is enorm verminderd bij onze stabij.
Koen met Roef
(Deel 1) We zijn bij Dominique gestart met de verlatingsangsttraining toen onze hond ruim 3 jaar oud was. We konden en durfden hem vanwege verschillende gezondheidsproblemen nooit alleen te laten. Binnen een paar weken zaten we al op een uur alleen-thuis-tijd. Maar helaas speelden vervolgens de darm-/ontlastingsproblemen in alle hevigheid weer op, waardoor we om de haverklap a-la-minute met hem naar buiten moesten. Ook werd er weer gespuugd en kwam er bij de internist een ontsteking aan het licht. Na zijn volledige geschiedenis en onze wensen uitgevraagd en bestudeert te hebben, kwam Dominique met een heel duidelijk uitgewerkt (stappen)plan.
Vivianne met Joes
(Deel 2) We zijn nu een aantal maanden verder en het gaat geweldig! We zijn overgestapt op ander voer, een andere eiwitbron en zijn deze langzaam gaan aanvullen met de geadviseerde ondersteunende supplementen. Z’n ontlasting is weer prachtig, hij is veel relaxter en dat alles geeft ons ook zoveel meer rust! Wij hoeven niet meer dag en nacht alert te zijn op hoge-nood-uitstapjes. Daarbij is inmiddels ons zoontje geboren en zijn we zo blij dat we dit voor zijn komst nog allemaal hebben kunnen realiseren. Hier zijn we Dominique heel erg dankbaar voor!
Vivianne met Joes

De eerste stap naar verandering: Boek nu jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Gratis e-book

Een goede darmgezondheid door "Groente & Fruit"

In dit e-book geef ik je informatie over groenten en fruit voor honden. Hoe je dit kunt toevoegen aan de voeding van je hond en welke soorten je hiervoor kunt gebruiken.