Over mij

Dieren zijn mijn passie en mijn leven. Ik wil het verschil maken in het welzijn van jouw hond.

Dominique

Over mij

Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Dominique en ik woon in het mooie ‘s-Hertogenbosch met mijn 2 Franse Bulldogs Bubbles & Cardi.

Al vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met honden. Bij mijn ouders thuis hebben we altijd honden gehad, soms 4 of 5 honden tegelijk. Toen ik klein was wilde ik altijd dierenarts worden, totdat ik groot genoeg was om te begrijpen dat dit niet alleen de leuke dingen zijn, maar ook de minder leuke dingen. Dus toen wilde ik dat niet meer, maar ik wist wel dat ik altijd iets met dieren wilde doen.

In 2012 tijdens mijn studie ben ik afgestudeerd richting diervoeding. Vanaf 2014 tot 2021 heb ik in de diervoeding gewerkt.

In 2021 kreeg ik mijn franse bulldog Bubbles. En 3 weken later adopteerde ik mijn andere franse bulldog Cardi. Ik was dolgelukkig. Na 6 maanden geen hond te hebben gehad, omdat mijn vorige overleed in 2021 voelde alles leeg, dus ik was dolgelukkig om weer honden te hebben. Echter al snel kwam ik er achter dat zowel Bubbles als Cardi verlatingsangst hebben. Daar ging de spontaniteit, ik kon geen dingen meer doen zonder dat ik een oppas had geregeld. Of ik nam ze overal mee naar toe. En toen wist ik het, ik wil mensen gaan helpen die ditzelfde probleem ervaren.

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe vervelend en ernstig verlatingsangst kan zijn. En daarom wil ik je helpen! 

Welzijnsgericht

Als persoon ben ik lief, sociaal,  meelevend en heb ik een enorm groot hart voor dieren. 

Ik geef je handvaten, kennis en informatie die je direct kunt toepassen. Maar wel welzijnsgericht. Dus zonder angst of enkele vorm van dwang. Alles op een zachte manier. Een hond dient niet hard aangepakt te worden, waarom? Dit kan toch ook op een liefdevolle manier. En daar sta ik voor! 

Ik vind het belangrijk dat ik een verbinding aan ga met mijn klanten. Ik ben betrokken bij jou en bij je hond. Ik ga er voor en wil resultaat zien. Ik deel alle kennis met je die ik heb en wij gaan er samen voor zorgen dat jouw hondje over dit probleem heen komt. 

Wil jij met mij werken? 

Neem dan contact op! En dan gaan wij samen een verandering in jouw leven met je hond realiseren en verlatingsangst overwinnen!

Je kunt een mail sturen naar info@puurdierenliefde.nl of vraag hieronder een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ik heb er zin in! 

“Saving one dog will not change the world, but surely for that one dog, the world will change forever” 

Bubbles

Dit is Bubbles, geboren in april 2021. Bubbles is toch wel mijn meest bijzondere en aparte franse bulldog tot nu toe. Bubbles is heerlijk eigenwijs, doet haar eigen ding en is heel gevoelig. 

Als snel kwam ik er achter dat Bubbles verlatingsangst had. Door haar ben ik nu zelf de opleiding gaan doen en kan ik honden helpen met hetzelfde probleem. 

Cardi

Dit is Cardi, geboren in 2020. Cardi kwam op mijn pad toen ik Bubbles net 3 weken had. Cardi kon niet langer blijven in het huis waar ze was en ik besloot naar haar te gaan kijken samen met Bubbles. Cardi en Bubbles klikte meteen en besloot dan ook direct dat ze bij mij kwam wonen. Beste keuze ever! Bubbles en Cardi zijn beste vriendinnen en we doen veel leuke dingen samen. 

Echter ook Cardi bleek verlatingsangst te hebben, weer op een totaal andere manier dan Bubbles. Er zijn redelijk wat dekens, kabels, tafels, en dergelijke gesneuveld door slopen. Gelukkig is dit helemaal verholpen en heb ik Cardi het vertrouwen kunnen geven dat het goed is. 

Mijn opleidingen & cursussen

Cursus / Opleiding
Jaar
Instelling
Acupressuur, magnetiseren, reflexzone, ttouch
2011
Mechteld Ross
Bachbloesems voor dieren
2011
Civas
Fytotherapie voor dieren
2012
Silverlinde
The truth about pet food
2015
Wageningen Universiteit
Ethologie honden
2020
Aeres Barneveld
Separation Anxiety Pro Trainer
2022
Julie Naismith
Bachbloesems voor mens en dier
2022
Toscanzahoeve
EHBO voor honden
2022
Toscanzahoeve
Angst voor geluiden
2022
Argos Kenniscentrum
Gedragsdeskundige gespecialiseerd in het welzijn van de hond
2022
Hondenschool Feedback
Emoties bij honden
2023
Argos Kenniscentrum
Fytotherapie voor dieren
2023
Silverlinde
Essentiële oliën voor dieren
2023
Silverlinde

Heb jij vragen? Wil jij misschien hulp, maar twijfel je? Boek dan hieronder een gratis en vrijblijvend.

Puppy verlatingsangst

Gratis e-book

Eerste 7-dagen Puppy Plan

In dit e-book krijg je een 7 dagen plan om je pup een goede basis te geven voor het alleen thuis zijn.