Voeding klachten
Advies op maat bij (chronische) klachten

Gezondheid is maatwerk

Als jouw hond gezondheidsklachten heeft, kan dit zowel fysiek als emotioneel zijn, en kijken naar het lichaam als geheel is dan heel belangrijk.

Voeding is een belangrijk onderdeel en het immuunsysteem de basis van het lichaam. Daarom is het belangrijk dit te ondersteunen. Voeding slechts een onderdeel. We denken zoveel breder dan dat. Behandeling is mogelijk naast reguliere geneeskunde. 

Veel voedingen zijn tegenwoordig niet compleet.  Wanneer er tekorten ontstaan kan dit uitmonden in fysieke klachten. Als er ergens een schakel in het lichaam niet goed werkt, gaat het op meerdere fronten niet goed.

Daarom is het zo belangrijk dat er naar voeding en welzijn wordt gekeken. 

Ik werk aan de oorzaak van het probleem en doe niet aan symptoombestrijding. Alles uniek samengesteld op jouw dier. 

Tijdens een trajact ben ik er voor jou als eigenaar en gaan we de gezondheid van jouw hond verbeteren. We gaan dit samen doen! Je staat er niet alleen voor!

Er wordt daarnaast niet alleen gekeken wat juist is voor de hond, maar ook wat bij jou past als eigenaar. Dus leefstijl en budget. 

Heeft jouw hond last van één van deze klachten?

Ben jij er klaar met symptoombestrijding? En wil je nu echt een oplossing?

Wat mag je van mij verwachten?

Wil jij ondersteuning bij een (chronische) ziekte of klacht?

Zo gaan we het aanpakken:

Intake

Je ontvang hierbij van mij een uitgebreide vragenlijst waarbij een duidelijke anamnese geschetst kan worden.

Advies op maat

Nadat de intake is gedaan, bereid ik het advies op maat voor. Elke hond is anders en heeft een eigen specifieke behoefte.

Opvolging

Hierbij ga je aan de slag en monitoren we het proces middels opvolging.

Reviews van mijn klanten

Hey lieve Dominique, Ik wou je even op de hoogte brengen van onze kleine. Hij zit nu bijna helemaal op butternut (nog 2dgn beetje brok). Het gaat eigenlijk best goed. Dit vlees eet hij met smaak op en zijn ontlasting zijn (bijna) altijd super goed. Waar hij eerst maar 100 tot 200gr aankwam op een week heeft hij nu een spurt gemaakt van 500gr. Dus tot nu toe heel blij met hoe het gaat.
Kelly met Aiko (Giardia)
(Deel 1) We zijn bij Dominique gestart met de verlatingsangsttraining toen onze hond ruim 3 jaar oud was. We konden en durfden hem vanwege verschillende gezondheidsproblemen nooit alleen te laten. Binnen een paar weken zaten we al op een uur alleen-thuis-tijd. Maar helaas speelden vervolgens de darm-/ontlastingsproblemen in alle hevigheid weer op, waardoor we om de haverklap a-la-minute met hem naar buiten moesten. Ook werd er weer gespuugd en kwam er bij de internist een ontsteking aan het licht. Na zijn volledige geschiedenis en onze wensen uitgevraagd en bestudeert te hebben, kwam Dominique met een heel duidelijk uitgewerkt (stappen)plan.
Vivianne met Joes
(Deel 2) We zijn nu een aantal maanden verder en het gaat geweldig! We zijn overgestapt op ander voer, een andere eiwitbron en zijn deze langzaam gaan aanvullen met de geadviseerde ondersteunende supplementen. Z’n ontlasting is weer prachtig, hij is veel relaxter en dat alles geeft ons ook zoveel meer rust! Wij hoeven niet meer dag en nacht alert te zijn op hoge-nood-uitstapjes. Daarbij is inmiddels ons zoontje geboren en zijn we zo blij dat we dit voor zijn komst nog allemaal hebben kunnen realiseren. Hier zijn we Dominique heel erg dankbaar voor!
Vivianne met Joes

Gaan wij er samen voor?

Hieronder kan je een overzicht vinden van de verschillende trajecten en kosten. Er zijn verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen, maar wat het beste bij jullie situatie past overleggen we van te voren via een adviesgesprek welke je hieronder kunt boeken. 

Gezondheid heeft tijd nodig, een quickfix bestaat helaas niet. 

 

Los Advies bij (chronische) klachten

Bij alle vormen van gezondheidsklachten 

Ondergewicht, overgewicht, herstel na operatie medicatie of antibiotica, emotionele problemen, spijsvertering- en ontlastingsproblemen, pancreas, immuniteit, gewrichtsproblemen, blaas- of nierproblemen, huid- en vachtproblemen, allergieën, intoleranties, IBD.

Korte vragen kunnen tussentijds via de mail gesteld worden (tot maximaal 2 vragen). Mochten er grote wijzigingen komen in het advies, dan dienen we een extra consult te plannen. 

€ 149,-

Giardia pup hond

Giardia Traject

Giardia is een eencellige maagdarmparasiet die vaak voor komt bij honden. Giardia veroorzaakt bij jonge en verzwakte honden terugkerende en lastig te bestrijden diarree. Giardia is zeer besmettelijk. Daarom is het zo belangrijk om op de juiste manier om te gaan met deze parasiet. 

Bij dit pakket gaan we samen werken aan het bestrijden van deze parasiet, voeding, algemeen welzijn en darmgezondheid. 

Korte vragen kunnen tussentijds via de mail gesteld worden (tot maximaal 2 vragen). Mochten er grote wijzigingen komen in het advies, dan dienen we een extra consult te plannen. 

€ 199,-

Trajecten

Basis pakket

Bij matige gezondheidsklachten

Bijvoorbeeld bij emotionele problemen,  terugkerende diarree, overgewicht, ondergewicht

€ 209,-

Plus pakket

Bij gevorderde gezondheidsklachten

Bijvoorbeeld bij maagklachten, darmklachten, pancreas, nierfalen, matige allergie klachten. 

€ 319,-

Premium pakket

Bij langdurige gezondheidsklachten 

Bijvoorbeeld bij meerdere klachten en problemen samen, zware allergie klachten, IBD klachten, klachten waar al veel voor is geprobeerd.

€ 429,-

Los opvolgconsult

€ 79,-

los bij te boeken

Rittenkaart e-mail ondersteuning

10-rittenkaart

€ 100,-

Bach Bloesem Hond

De eerste stap naar verandering: Boek nu jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Gratis e-book

Een goede darmgezondheid door "Groente & Fruit"

In dit e-book geef ik je informatie over groenten en fruit voor honden. Hoe je dit kunt toevoegen aan de voeding van je hond en welke soorten je hiervoor kunt gebruiken.